ATP tennis pitkävetovihjeet 21/6/2021

Emil Ruusuvuori palaa pelikentille kolmen viikon tauon jälkeen

Suomalainen tennislupaus Emil Ruusuvuori (74.) aloittaa Eastbournen turnauksen kohtaamalla espanjalaisen Albert Ramos-Vinolasin (38.). Viimeiseen seitsemään otteluun suomalainen on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton ja murtautuminen ATP-kiertueelle ei ole käynnistynyt toivotulla tavalla.

Ruusuvuori E. – Ramos A.

Ruusuvuori on päässyt pelaamaan jo kaksi ottelua nurmikentällä, mutta valitettavasti Saksassa Stuttgartin karsinnoissa ei aivan rahkeet riittäneet. Positiivinen yllätys oli kuitenkin, että Ruusuvuori onnistui voittamaan Joao Sousan (109.) suoraan kahdessa erässä, sillä kyseessä on kuitenkin kohtalaisen kova pelimies. Ramos on päässyt myös kokeilemaan jo yhden ottelun verran nurmikenttää, mutta siitä jäi käteen vain tappio Cameron Norrieta vastaan.

Ruusuvuori on näistä kahdesta pelaajasta laadukkaampi sekä monipuolisempi, sillä Ramos on parhaimmillaan massa-alustalla. Mikään läpihuutojuttu voitto ei kuitenkaan ole, mutta markkinoilla kertoimet tarjoavat juuri ja juuri pelattavia lukemia. Ramos ei ole juuri koskaan loistanut nurmikentällä ja tämän takia peleihin otetaan suomalaisen voitto.

Katso parhaat pikakasinot, jotka tarjoavat vedonlyöntiä!

Tennis vetovihjeet 21.6.20214

Kohde: Ruusuvuori E. – Ramos A.
vihje: Ruusuvuori E.
Kerroin:
1.67

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.