30 000€ Tuplaus jackpot meni yhdelle miehelle – Onnea Jarno!

Alias Jarno1000 nappasi 30 000 € Tuplaus-Jackpotin!

Viime viikolla Coolbetin Tuplauksessa oli jalkapallon MM-kisojen kunniaksi tarjolla historiallisen suuri 30 000 € Jackpot-palkinto. Mukana ennätysviikolla oli lähes 2000 pelaajaa, joista ainoastaan suomalainen alias Jarno1000 onnistui tuplaamaan läpi koko viikon. Mahtavan 30 000 € Jackpotin lisäksi Jarno saa postissa yllätyspalkinnon sekä nimensä Coolbetin Tuplauksen Hall of Fameen.


Osallistu tämän viikon tuplaukseen OSALLISTU TUPLAUKSEEN


4 pelaajaa osallistui Tuplauksen viimeiseen päivään

Viimeiselle tuplauspäivälle selvisi neljä pelaajaa, joista kolme oli suomalaisia ja yksi ruotsalainen. Kun kolme asiakasta epäonnistuivat vedoissaan, tuli jarno1000 -nimimerkistä ainoa läpituplannut pelaaja.

Jarno on aloittanut pelaamisen Coolbetilla noin kuukausi sitten. Kiitosta saavat erityisesti korkeat kertoimet sekä bonusten kierrätysehdot.

– Avasin Coolbetin tilin noin kuukausi sitten. Bonustarjous ja sen kierrätysehdot olivat hyvät, joten päätin kokeilla. Lisäksi kertoimet tennikseen ja jalkapalloon ovat lähestulkoon aina markkinoiden parhaita.

Takana kaksi viikkoa Tuplausta -100 % osumatarkkuudella

Tuplausta tuore voittaja on pelannut nyt kaksi viikkoa, mutta nämä kaksi viikkoa ovat olleet melkoisen poikkeukselliset, sillä takana on 14 päivää vedonlyöntiä ilman yhtäkään hutia. Tämä saldo on käsittämätön!

– Tuplauksen aloitin edellisellä viikolla ennen tätä historian suurinta jackpotin voittoa. Sain myös sen viikon tuplattua päätyyn asti. Eli 2 tuplausviikkoa takana, ja 0 väärin tuplattua kohdetta. Aion pistää tuplauksen osaksi viikkorutiinia myös jatkossa. Lajeina jalkapallo ja tennis pääsääntöisesti, myös baseball tarvittaessa.

Tuplauksen alkuviikko sujui Jarnon mukaan hienosti.

– Alkuviikko sujui aika lailla torstaihin asti ilman suurempia vaikeuksia. Perjantain yhtenä kohteenani oli ottelun voittaja Hollannissa pelatusta naisten WTA kiertueen ottelusta Coco Vandeweghe – Alison Riske. Ottelu päättyi 2-1, kolmas erä meni tiebreakiin, jossa Alison Riskellä oli 6 erä –ja ottelupalloa, jotka Vandeweghe onnistui kaikki hoitamaan ja onnekseni lopulta voittamaan ottelun. Lauantain tuplauksessa luotin Johanna Kontan ja Roger Federerin voittoihin Nottighamin ja Stuttgartin turnauksissa. Federer joutui tiukemmalle, mutta voitti lopulta Nick Kyrgiosin kolmessa erässä, joista viimeinen päättyi tiebrakessa Federerille 7-5.

Suomalaisen viimeisen päivän kohde oli Saksan ATP-turnauksen finaali, jossa kohtasivat Roger Federer ja Milos Raonic. Pelivalintana tennisfinaaliin oli jälleen Federer, mutta tällä kertaa tasoitusvedolla -1,5 erää.

Mikään läpihuutojuttu ottelu ei ollut, sillä Raonic johti toista erää 5-4 ja oli jo 30-0 johdossa kymmenettä peliä, mikä olisi tasoittanut ottelun 1-1-erätilanteeseen. Federer kuitenkin käänsi pelin vielä itselleen ja voitti lopulta toisen erän Tie Breakin jälkeen.

– Viimeisen päivän kohteeksi mietin pitkään että pelaan jalkapallon mm-kisoja, lyön Saksa ja Brasilia tuplan. Muistin kuitenkin Jorma Vuoksenmaan ohjeet, joidenka mukaan tulee pelata valtaväestöstä eriävällä tavalla, halutessaan voittaa ison summan. Oma teoriani oli siis että moni jäljellä olevista tuplaajista Coolbet kampanjassa pelaa Saksan ja Brasilian kautta, joten jätin ne kohteet pelaamatta ja toivoin että molemmat tai ainakin toinen joukkueista kompuroisi ja näin myös kävi. Teoriani mukaan suurella todennäköisyydellä näillä tuloksilla oli vaikutusta siihen, että kukaan muu ei saanut koko viikkoa tuplatuksi läpi itseni lisäksi. Olin vakuuttunut Federerin otteista Stuttgartin turnauksessa, ja huomasin että Coolbetin tarjous 2,02 suorasta 2-0 voitosta Milos Raonicia vastaan riittäisi yksinään viimeiseen tuplaukseen. Federer voitti ensimmäisen erän helpohkosti yhden syötönmurron turvin 6-4. Toinen erä oli erittäin tasainen, Federer voitti sen vasta  tiebrakessa 7-3. Kiitokset siitä ja terveisiä erittäin hienolle ja tyylikkäälle Roger Federerille, mikäli lukee tätä blogia.

Jarnolle rahat tulevat tietysti tarpeeseen, vaikka edessä onkin vielä pieni haaste kierrätyksen suhteen. Kuitenkin vastaavalla osumaprosentilla operoidessa, tuskin ongelmia kierrätykselle tulee.

– Tuntuu erittäin hyvälle tottakai, ja rahalle varmasti löytyy käyttöä. Seuraavasta 30 päivästä tulee varmasti mielenkiintoinen kun 30 000 euroa tulee kierrättää kerran ennen kotiutusta.

Alla vielä Jarnon upea tuplauslappu.

30 000 € Tuplausvoittaja:

Nimimerkki: Jarno1000
Aloituspanos: 5 €
Viimeisen päivän panos: 382,49 €
Voitto: 772,63 €

Coolbet onnittelee!

Tällä viikolla Tuplauksen Jackpot on jälleen 5000 €. Kaikki kolme päivää oikein tuplanneet saavat aloituspanoksensa takaisin.

Osallistu tuplaukseen tänään ja lähesty 5000€ jackpotia!

OSALLISTU TUPLAUKSEEN